Arbor Powerply: Krása, funkce, udržitelnost

Novinky

3. prosince 2021 | 0 komentářů

Dřevěný topsheet je jedním z charakteristických znaků snowboardů Arbor už přes dvě dekády. Jaký má technologie Powerply přínos pro vlastnosti desky a jak zapadá do filozofie značky?

 

„Existuje spousta způsobů, jak posoudit hodnotu života. Jedním z nich jsou peníze, další možností je dělat věci, co miluješ...“

 
Arbor Powerply: Krása, funkce, udržitelnost
 

Horní vrstva ze skutečného dřeva se v Arbor používá už přes 25 let. Vypadá skvěle a dává vyniknout přirozené kráse čistě přírodního materiálu. Technologie známá jako Powerply má ale několik dalších předností. V první řadě zvyšuje výkonnost a životnost snowboardu. Powerply totiž funguje jako třetí kompozitní vrstva, jejíž přírodní a přirozeně rozložitelná vlákna pomáhají snížit hmotnost snowboardů a omezit závislost výroby na ropných pryskyřicích, uměle vyráběných vláknech a rozpouštědlech.

    Arbor Coda Camber

    Arbor Coda Camber

    13 794 Kč 22 990 Kč

     
    Arbor Powerply: Krása, funkce, udržitelnost
     

    Od prvního dne vývoje a výroby technologie Powerply Arbor spolupracuje se společností M.Bohlke Veneer Corp. z Ohia. Tento rodinný podnik dodává dýhy pro dřevěné výrobky do celého světa už 55 let a v rámci spolupráce s Arbor neúnavně podporuje vývojový tým v hledání nejvhodnějších druhů udržitelně získaných dřevěných dýh pro každý model snowboardu. Spolupráce s Bohlke umožňuje neustále zlepšovat proces přetváření dřevěné dýhy na Arbor Powerply. Jejich znalosti jedinečných a přirozených vlastností každé dřeviny, stejně jako jejich přímé napojení na těžbu ohleduplnou k životnímu prostředí, jsou klíčové pro naplňování myšlenek Arbor a umožňují dosáhnout skutečné udržitelnosti při výrobě topsheetů Powerply.

     
    Arbor Powerply: Krása, funkce, udržitelnost
     

    Poslání značky Arbor zůstává od založení neměnné – poskytovat odpovědný pokrok spojením progresivního myšlení, designu a řemeslných dovedností s udržitelnými materiály a výrobními postupy. Práce po boku tří generací rodiny Bohlkeových vytvořila základy pro naplňování tohoto poslání. Dřevo spojuje základní kameny značky Arbor: dovednosti a udržitelnost. Společnost Bolkhe stojí na pomezí těchto hodnot a rok co rok dokládá, že je to všechno o lidech.

    Prohlédni si celý sortiment snowboardové výbavy Arbor.

     
    Další články z kategorie Novinky

    Kalendář akcí

    Detailní kalendář »

    Přihlásit se

    Nepamatuji si heslo

    nebo

    Registrace

    Jazyk