Nidecker boduje v prestižním výběru Whitelines 100

Novinky

19. listopadu 2021 | 0 komentářů

Snowboardový magazín Whitelines každoročně sestavuje výběr nejlepších produktů a Nidecker v něm zazářil hned dvakrát. Takže oficiálně nejlepší dámskej all-mountain setup sezóny je jasnej!

Nidecker boduje v prestižním výběru Whitelines 100

Švýcarská kvalita a století zkušeností se zkrátka nezapřou a respektovaný výběr Whitelines 100 to opět potvrzuje. Nejenže Nidecker získal ocenění v kategorii Nejlepší dámský all-mountain snowboard, ale přihodil k tomu i nejlepší dámské snowboardové vázání, takže má oficiálně nejlepší snowboardový set pro holky na sezónu 2021/22! A čím vlastně Nidecker snowboardové experty oslovil?

 

Nidecker Venus

Venus je podle magazínu Whitelines moderním pojetím bestselleru s directional shapem. Představuje stabilní platformu, která funguje ráno v prašanu stejně skvěle jako odpoledne v parku. Tenhle pro letošek kompletně překopanej model se hodí pro riderky všech úrovní, nezalekne se žádného terénu a se svým středním flexem je perfekntě vyváženou kombinací přivětivosti a zpětné vazby.

 

Nidecker Kaon-W

Univerzální dámské vázání Kaon-W se strapy ExoFrame a AuxTech pevně obepne tvou botu a přitom nevytvoří žádné nepříjemné tlakové body. Baseplate a hiback z nylonu vyztuženého skelnými vlákny mají přesně takový flex, aby vázání odpouštělo chyby a přitom poskytovalo potřebnou odezvu.

Nidecker boduje v prestižním výběru Whitelines 100

„Se skoro nezničitelnou konstrukcí a prémiovými strapy se Nidecker s tímhle kouskem trefil přesně do černého.“

 

 

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk