Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Novinky

9. února 2022 | 0 komentářů

Alpenverein je vyhlášený svým kvalitním pojištěním na cesty do hor i spoustou výhod, které poskytuje svým členům. Teď se k partnerům Alpenvereinu přidává i SNOWBOARD ZEZULA!

Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Skialpinisti, splitboardeři, freerideři, příznivci vysokohorské turistitky a hlavně všichni milovníci Alp už největší rakouský alpský svaz Alpenverein určitě dávno znají. Kromě pojištění šitého na míru cestám do hor mají členové svazu spoustu dalších výhod a zároveň přispívají k aktivitám Alpenvereinu:

  • Údržba a podpora kultury horských chat
  • Ochrana hor
  • Údržba sítě značených cest
  • Umožnění zábavy a výchovy v přírodě pro děti a mladé lidi

Alpenverein – rakouský alpský svaz

Rakouský Alpenverein (ÖAV) se se svojí více než 150letou historií, téměř 600 000 členy a rozvětvenou strukturou vyvinul v rozmanitou a společensky významnou instituci v Rakousku i mimo něj. Alpenverein také pečuje o 231 chat a více než 26 000 km udržovaných cest.

Vydávání map, odborných časopisů a internetové služby jsou zdrojem kvalitních informací nejen pro členy.

Jako největší alpský svaz představuje účinného zástupce zájmů všech sportovců v horách Rakouska.

Závazek k ochraně přírody

Jako rakouský „advokát Alp“ Alpenverein brání dalšímu ničení přírodní a kulturní krajiny a bojuje za zachování svobody pohybu v lesích a horských oblastech.

Alpenverein se těší mezinárodnímu uznání v oblasti technologií na tvorbu energie a pitné vody šetrných k životnímu prostředí, stejně jako v oblasti likvidace odpadu a čištění odpadní vody v horách.

Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Výhody členství v Alpenvereinu přehledně

Pojištění do hor

Celosvětové pojištění „Alpenverein Weltweit Service“ kryje náklady na zásah záchranářů až do výše 25 000 €, náklady na dopravu zpět domů ze zahraničí bez omezení a náklady na pobyt v nemocnici v zahraničí až do výše 10 000 € při úrazu nebo onemocnění.

A to ještě není všechno: U škody způsobené na zdraví nebo majetku jiných osob pomáhá evropské pojištění odpovědnosti do 3 000 000 € a také v něm zahrnuté evropské pojištění právní ochrany s krytím do 35 000 €, které vám pomůže domoci se svých práv.

Tyto jedinečné pojišťovací služby jsou zahrnuty – pro každého člena – již v členském příspěvku.

Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Členové nocují na horských chatách levněji

  • Sleva na ubytování na jednu noc ve všech chatách Rakouského, Německého i Jihotyrolského Alpenvereinu činí nejméně 10 €, obvykle 50 % běžné ceny.
  • Slevy mohou využívat i na dalších 1 300 chatách ve Švýcarsku, Francii, Lichtenštejnsku, Španělsku, Slovinsku, Belgii, Lucembursku, Dánsku, Nizozemsku a Itálii.

Na chatách Alpenvereinu mají členové:

  • nárok na přednostní přijetí (přidělení míst na spaní před nečleny).
  • exkluzivní možnost objednání míst na spaní předem.
  • nárok na zlevněné jídlo a pití pro horolezce a vodu na přípravu čaje.
  • možnost využití samoobslužných prostor, tzv. winterraumů.

Děti zdarma

U rodin, jejichž oba rodiče patří ke stejné sekci Alpenvereinu, obdrží děti bez vlastních příjmů členství vč. pojištění zdarma (nejvýše do 27 let). Totéž platí i pro rodiče, kteří vychovávají děti sami.

Seznam chat rakouského, německého a jihotyrolského Alpenvereinu najdete na alpenverein.at.

Unikátní výhody s kanceláří OEAV.CZ

Pouze členové Alpenvereinu registrovaní u kanceláře OEAV.CZ mohou navíc využívat celou řadu výhod a slev, a to až do výše 20 %, u partnerů v České a Slovenské republice. Členský poplatek se tímto způsobem může snadno vrátit jediným nákupem!

V e-shopu a prodejně SNOWBOARD ZEZULA mají členové Alpenvereinu registrovaní kanceláří OEAV.CZ slevu 10 % na nezlevněné zboží.

Další výhodou je zvýhodněné předplatné časopisů s horskou a cestovatelskou tématikou za exkluzivních podmínek. Jmenujme alespoň časopisy Montana, Snow či Koktejl.

Zapůjčení univerzálního klíče od winterraumů rakouských horských chat zdarma kancelář OEAV.CZ umožňuje v síti svých kontaktních míst po celé ČR.

Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Chci se stát členem

Alpenverein Express – když potřebujete pojištění ihned

Využijte registraci na webových stránkách oeav.cz a zvolte úhradu platební kartou nebo internetovým bankovnictvím přes platební bránu GoPay. Provizorní průkaz vám na e-mail dorazí obratem a členství/pojištění začne platit od následující půlnoci.

Připojištění Alpenverein Premium

Exkluzivní připojištění, které je k dispozici výhradně řádným členům Alpenvereinu v případě:

  • Prodloužení pojistné ochrany u pobytů delších než 8 týdnů
  • Pro cesty s plánovaným výstupem na vrcholy vyšší než 6 000 metrů
  • Navýšení pojistného limitu pro léčebné výlohy z 10 000 € na 500 000 €

Podrobné informace o Alpenverein Premium

Navazujeme spolupráci s alpským svazem Alpenverein

Připojištění trvalé invalidity

Pojišťovna Generali Versicherung AG nabízí pro členy Alpenvereinu finanční zabezpečení pro případ úrazu s následky trvalé invalidity od 50 %, který se vám může přihodit při sportovních aktivitách a ve vašem volném čase. Připojištění je platné ode dne následujícího po úhradě do konce daného kalendářního roku. Připojištění trvalé invalidity je možné doobjednat i nezávisle na prodloužení členství v Alpenvereinu kdykoli v průběhu roku, nejpozději však do 30. září.

Podrobné informace o Připojištění trvalé invalidity

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk