×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Product Focus: Bike boty Five Ten 5.10 Trailcross GTX

Poradna - bike, Product Focus

22. března 2022 | 0 komentářů

Ultimátní nepromokavé boty nejen na horské kolo. Nejprémiovější model značky Five Ten s označením 5.10 Trailcross GTX do každého počasí poskytne vše, co si můžeš jako biker v terénu přát.

Německá kvalita Five Ten upoutala pozornost světa už od počátku v roce 1985, a když značku před pár lety koupil Adidas, došlo ke spojení dvou technologicky špičkových týmů. I díky tomu můžeš získat nekompromisní hybrid na bike i procházku v cenově dostupné relaci.

Boty v sobě kombinují to nejlepší z obou světů při zachování bikové DNA, takže nejen že skvěle vypadají, ale díky roky ověřeným technologiím a výrobním postupům sa na ně můžeš kdykoliv spolehnout.

4 pilíře funkčnosti

O flexibilnost, komfort a podporu nohy sa stará precizně namíchaná kombinace čtyř funkčních prvků:

  • Voděodolná GORE-TEX membrána udrží tvoje nohy v suchu i v největším lejáku. Membrána je navíc prodyšná a poskytuje i dodatečný tepelný komfort – nejvyšší z celé řady bot Trailcross.
  • Vyvýšený textilní komín se zapínaním na suchý zip (hook and loop system) se stará o lepší fixaci nohy a zároveň brání vniknutí nečistot do boty.
  • Duální gumová podrážka Stealth® Phantom s tečkovaným vzorem poskytuje perfektní grip na rovných pedálech a díky šikovné modifikaci v oblasti paty a špičky zabezpečuje trakci i při chůzi po různých površích.
  • Flexibilní medzipodrážka s EVA pěnou zabezpečuje celodenní komfort díky absorpci dopadů a otřesů a to bez ztráty přilnavosti.

Stylový minimalismus

Designérům se přitom všem podařilo zachovat minimalistický, ale stále stylový a nerušivý design. Kvalitní provedení bot Five Ten 5.10 Trailcross GTX je poznat už na první pohled – poctivě zešitá a slepená konstrukce, kde má každý prvek, každá vrstva svoje nenahraditelné místo. Však se o tom přesvědč na vlastní kůži a vem je ven vyvětrat!

Jednoduše bike boty, které si zamilovali bikeři po celém světě a něco nám říká, že to bude i tvůj případ.

Čekuj i celou kolekci bike bot Five Ten zde!

Další články z kategorie Poradna - bike, Product Focus

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk