Shaper Series: Nový surfskaty od Arbor

Novinky

19. května 2022 | 0 komentářů

Arbor svou surfskate premiéru bere vážně! Kolekce Shaper Series je výsledkem spolupráce s Carver – značkou, která celou surfskate mánii nastartovala – a dvěma z nejinovativnějších surf shaperů Ryanem Lovelacem a Tylerem Warrenem.

Shaper Series: Nový surfskaty od Arbor

Arbor dělá věci zodpovědně a pořádně. Proto Shaper Series čerpá z toho nejlepšího, co si můžeš ve světě surfskatingu představit. Legendární trucky od značky, která to všechno začala. Desky od předních surf shaperů. A k tomu udržitelný a zodpovědný přístup značky Arbor. Tyhle surfskate prvotiny vypadají slibně po všech stránkách!

Ryan Lovelace

Shaper Series: Nový surfskaty od Arbor

Mistr ručního surf shapingu Ryan Lovelace je známý svým moderním a výkonnostně zaměřeným pojetím klasických surfových tvarů. Je to produktivní, všestranný a důsledný shaper, pro jehož práci s pryskyřicí je charakteristické dynamické použití barev a vzorů.

Model Ryan Lovelace je široký zaoblený pin, se kterým zažiješ pohodlnou, stabilní jízdu a hluboké oblouky jako na single finu.

    Arbor Shaper Lovelace

    Arbor Shaper Lovelace

    6 120 Kč

    Tyler Warren

    Shaper Series: Nový surfskaty od Arbor

    Autor druhýho surfskatu Tyler Warren je vyhlášený svou širokou škálou rychlých a responzivních tvarů. Shapování surfů se věnuje už od svých 14 let, takže o jeho talentu nemůže být pochyb. Od té doby vyladil svůj vývojový proces a nechal se inspirovat spoustou vlivů.

    Model Tyler Warren vychází z Tylerova „mýdlového“ tvaru Soap shape a je navržen, aby byl rychlý, živý, uvolněný a skvělý pro utažené oblouky.

      Arbor Shaper Warren

      Arbor Shaper Warren

      5 890 Kč

      Nepřehlídni ani zbytek nabídky Arbor včetně originálních skateboardů, luxusních longboardů a koleček.

      Další články z kategorie Novinky

      Kalendář akcí

      Detailní kalendář »

      Přihlásit se

      Nepamatuji si heslo

      nebo

      Registrace

      Jazyk