Staň se instruktorem wakeboardingu!

Novinky

19. května 2022 | 0 komentářů

Máš ambice stát se instruktorem wakeboardingu? Teď je tu ideální příležitost tenhle sen realizovat! Přihlas se na instruktorský kurz s pro riderem Mattem Crowhurstem 2.-5. června 2022 ve Wake Parku Merkur.

Kurz instruktor wakeboardingu

Chceš pomoct svým dětem nebo kamarádům jezdit na wakeu, ale nevíš jak na to? Jsi zaměstnanec ve wakeparku, ale pořád ne a ne přijít na to, proč lidem nejde objet zatáčka? Nebo se jenom chceš dozvědět víc informací o wakeboardingu a posunout své ježdění na nový level? Přesně pro tebe týmy Wake Merkur a Wake School připravily kurz instruktora wakeboardingu, tak čti dál, ať ti to neuteče!

Jedná se již o druhý ročník akreditovaného vzdělávacího kurzu (čj: MSMT-38368/2020-3/447), z něhož organizátoři vytáhli specializovanou část, která ti předá klíčové informace a znalosti. Pro získání licence a následného živnostenského oprávnění je nutné ještě absolvovat všeobecnou část pod vedením lektorů z Univerzity Palackého v Olomouci, ale cílem kurzu je především dostat znalosti a informace k lidem.

Kurz proběhne ve Wake Parku Merkur ve dnech 2.-5. června a bude nabitý jednak svým obsazením, tak i obsahem. Kurz z tebe zázračně neudělá zkušeného trenéra, protože všichni se musíme neustále učit, ale dá ti špičkové základy a rozšíří tvoje sportovní znalosti. Mluvit se bude o fungování těla, psychice při sportu, ale především ti wakeboardoví mazáci předají mnohaleté trenérské, provozní a osobní zkušenosti.

Lektory kurzu a průvodci tímto vzdělávacím programem jsou

  • Veronika Holubová (vicemistryně světa a několikanásobná mistryně Evropy ve wakeboardingu v kategorii Masters) - výuka, základy jízdy, triky
  • Zdeněk Mrštný (mistr ČR ve Wakeboardingu v kategorii Masters) - provoz, bezpečnost, chování
  • Dominik Vrážel (hlavní technik a vedoucí operátorů wake parku) - vybavení, provoz, ovládání vleků
  • Matt Crowhurst (britský kouč a školitel trenérů pod BWSW) - metodika, motivace, základy jízdy, triky
  • Mgr. Barbora Sládečková Ph.D. (UPOL fakulta tělesné kultury) - anatomie, fyzická příprava
  • Mgr. Hana Pernicová, Ph.D. (UPOL katedra společenských věd) - psychologie, motivace
  • Martin Mynařík (předseda spolku vlastnící akreditaci programu) - organizace kurzu
    Hyperlite Formula

    Hyperlite Formula

    4 893 Kč 6 990 Kč

      Hyperlite CG W/ 65 Maxim ML

      Hyperlite CG W/ 65 Maxim ML

      3 190 Kč

      Co se týče metodiky a podkladů kurzu, používá stejně jako minulý rok vlastní metodiku, do které můžeš nahlédnout a účastníci ji obdrží v tištěné formě.

      Věř tomu, že organizátoři udělají všechno proto, aby si účastníci odnesli co nejvíc cenných zkušeností, rad jak pomáhat svým dětem nebo kamarádům a celkově zlepšili své znalosti o wakeboardingu. Pokud se chceš ještě na cokoliv zeptat, napiš na: info@wjs.cz nebo na Wake Park Merkur.

      Představení zahraničního kouče 

      Matt Crowhurst je bývalý Pro Rider a coach wakeových sportů přes 25 let, posledních 10 let školí trenéry v britském svazu vodního lyžování a wakeboardingu (British Water Ski & Wakeboard). Matt staví svou filozofii na perfektním zvládnutí základů, zabývá se motivací a správným přístupem a chováním trenéra wakeboardingu. Je autorem výukových tutoriálů, které tě provedou od vodních startů, až po těžší triky na překážkách.

        O'Neill Slasher Comp Vest

        O'Neill Slasher Comp Vest

        3 590 Kč

          Follow Wms Primary

          Follow Wms Primary

          2 093 Kč 2 990 Kč

          Po skončení kurzu proběhne v neděli 5. června trenérský workshop, kdy budou účastníci společně s Mattem diskutovat a společně si mezi sebou předávat informace. Dostane k trénování skupinku úplných začátečníku, i pokročilých dětí, abychom od něj mohli okoukat, jak nad trénováním přemýšlí.

          Registrace na kurz 

          Další články z kategorie Novinky

          Kalendář akcí

          Detailní kalendář »

          Přihlásit se

          Nepamatuji si heslo

          nebo

          Registrace

          Jazyk