Report: SNOWBOARD ZEZULA Surfskate Contest 2022

Pořádané akce

3. června 2022 | 0 komentářů

Přínášíme ti report z druhýho ročníku SNOWBOARD ZEZULA Surfskate Contestu, kterej proběhl stejně jako loni v Říčanským bowlu a byla to jedna velká jízda!

Report: SNOWBOARD ZEZULA Surfskate Contest 2022

Na akci se slezlo něco přes dvacet registrovaných riderů do závodu a k tomu ke třiceti fanouškům v podobě drahých poloviček, šroplů a kámošů, kteří se postarali o skvělou atmošku a burcovali každýho ridera k maximálnímu výkonu. Jezdci byli rozdělení do dvou kategorií “BASIC“ a “PRO“ a každej měl možnost během jedné minuty předvést to nejlepší, co na surfskatu dokáže. Závod se jel na dvě kola a počítala se ta lepší jízda. Do závodu se přihlásili riders různých úrovní, ale všichni měli stejnej cíl – užít si ježdění, vzájemně se podpořit a posunout českej surfskating zase o kus dál, a to se rozhodně povedlo.

Report: SNOWBOARD ZEZULA Surfskate Contest 2022

    YOW Medina Dye 33" Signature

    YOW Medina Dye 33" Signature

    6 449 Kč 8 599 Kč

    Velkej respekt patří taky holkám, kterých sice nebylo moc, ale rozhodně se neměly za co stydět a brutálně diktovaly. Že jim to v bowlu pekelně slušelo nemusíme ani zmiňovat. Ani ten, kdo přišel takzvaně „na čučku“ nezůstal stát opodál a měl možnost vyzkoušet surfskaty YOW a Arbor z našeho test centra. Mrkni na videjko z této u nás netradiční akce a příští rok chceme v Říčanech vidět i tebe!

      Arbor Shaper Warren

      Arbor Shaper Warren

      5 890 Kč

        Arbor Shaper Lovelace

        Arbor Shaper Lovelace

        6 120 Kč

          Pro-Tec Street Knee/Elbow Pad Set Open

          Pro-Tec Street Knee/Elbow Pad Set Open

          1 112 Kč 1 390 Kč

          Velkej dík patří všem zúčastněným. Pavlu Olivovi, kterej u nás buduje skvělou surfskate komunitu a postaral se o tuto akci, YOW že podpořili náš malej surfskate rybníček a v neposlední řadě Říčanům u Prahy za jejich výbornej bowl. Brno se má hodně co učit. Už teď se nemůžeme dočkat dalšího ročníku. Surfskatingu ALOHA!

          Další články z kategorie Pořádané akce

          Kalendář akcí

          Detailní kalendář »

          Přihlásit se

          Nepamatuji si heslo

          nebo

          Registrace

          Jazyk