Product Focus: Inovativní intergace Oakley MOD7

Product Focus

5. prosince 2022 | 0 komentářů

Jednou z nejočekávanějších novinek letošní zimní sezóny je helma Oakley MOD7, která představuje revoluční systém integrace se špičkovými brýlemi.

Precizně propracovaný design je výsledkem šestiletého testovaní a vylepšovaní těch nejlepších zimních helem. MOD7 přináší komplexní balíček helmy s brýlemi, který ti nabídne naprosto bezproblémový zážitek z jízdy za jakýchkoli podmínek. Pojď se na něj podívat zblízka!

SECURE-CONNECT

To, co činí model MOD7 převratným, je nová patentovaná technologie připojení brýlí k helmě Secure-Connect. Umožňuje pevné magnetické spojení a dodatečné zabezpečení mechanickým systémem. Je tedy mnohem spolehlivější než jiné upevňovací technologie a navíc je velice uživatelsky přívětivá. Díky Secure-Connect tak můžeš na maximum využít výhody těch nejlepších Oakley brýlí ve všech podmínkách. 

Dvojitá čočka s technologií Prizm™ Lens zvyšuje kontrast a ostrost pro lepší rozpoznání kontur, textur a překážek v terénu, a také zabraňuje zamlžování.

 

Dokonalé propojení

V Oakley myslí na všechno, takže přišli i na způsob, jak nahradit možnost utažení popruhem u klasických brýlí a docílit tak pohodlného přilnutí k obličeji.

  • Nastavitelné utěsnění brýlí: Na boční straně přilby jednoduše nahmatáš tlačíko, které ti umožňuje zorník přiblížit k obličeji na pěti úrovních. Díky tomu dosáhneš optimálního utěsnění. Brýle můžeš kdykoli uvolnit stisknutím postranního tlačíka, kterým brýle vysvobodíš z pevného uchycení.
  • Odkládácí poloha: Na stejném principu pak funguje i zajištění brýlí v odložené poloze. Jednoduše brýle zacvakneš do otvorů na horní straně helmy a tlačítkem je poté zase uvolníš. Nemusíš se bát, že bys na přilbě tlačítka či místo k upevnění dlouho hledal. Díky propracovanému designu je ovládání jednoduché, rychlé a zcela intuitivní.

 

 

Bezpečnost na prvním místě

Aby tě tvá helma mohla efektivně ochránit, musí taky perfektně sedět. U helem Oakley už si s tímto dávno nemusíš lámat hlavu díky technologii BOA® 360 Fit System. Stačí párkrát otočit kolečkem a najít tu správnou úroveň dotažení. U MOD7 je možnost přizpůsobení ale mnohem propracovanější. Jakými dalšími vlastnostmi tedy přilba disponuje?

  • MOD7 je nově vybaven i technologií Skull Matrix, která se nespokojí jen s přizpůsobením obvodu, ale bere v potaz obemknutí hlavy ve všech směrech. Dalo by se říct, že okopíruje tvar tvé hlavy a v kombinaci se strategicky rozmístěným materiálem Duramatter ti zajistí bezpečné a pohodlné nasazení.
  • Technologie Mips je u helmy, jako je MOD7 naprostou nezbytností. Speciální vrstva chrání tvou hlavu před rotačními silami, které vznikají při šikmých nárazech.
  • Dokonalé pohodlí pak zajišťuje vrstva Polartec® Power Grid™, která si hravě poradí s odvodem vlhkosti a přizpůsobí se tvaru tvé hlavy. Je odnímatelná a pratelná.

 

Modelem MOD7 nasazuje Oakley vysokou laťku a udává tak nový směr ve vývoji helem. Na eshopu najdeš tohle kombo s různými druhy čoček. A pokud si ještě nejsi jistý, že je to pro tebe to pravé, mrkni na celou letošní kolekci Oakley brýlí a helem, kde najdeš další modely nabité parádními vlastnostmi a technologiemi.

 

    Oakley MOD7

    Oakley MOD7

    13 048 Kč

      Oakley MOD7

      Oakley MOD7

      13 048 Kč

        Oakley MOD7

        Oakley MOD7

        12 540 Kč

        Další články z kategorie Product Focus

        Kalendář akcí

        Detailní kalendář »

        Přihlásit se

        Nepamatuji si heslo

        nebo

        Registrace

        Jazyk