×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Zpět

Helma na snowboard Bern Hendrix  matte cranberry

Kolekce zima 2024

Novinkou v řadě helem Bern je all season model Hendrix, který využiješ jak na sjezdovce, tak na cyklostezce. Lehká skořepina s ABS tě ochrání před… detailní popis

1 992 Kč Sleva -20 % 2 490 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 992 Kč (-0%)

  • Doprava zdarma!
  • Doručíme nejpozději ve čtvrtek 4. 4.

ZEZULA club Staň se členem ZEZULA Clubu a získej řadu výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je věrnostní program pro zákazníky obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, který se zaregistruje, se stává automaticky členem ZEZULA Clubu a může nakupovat levněji a využívat exkluzivní klubové výhody:

  • sleva až 20 % na nezlevněné zboží v eshopu i prodejně
  • levnější doprava
  • nižší hranice dopravy zdarma
  • přednostní vyřízení objednávky
  • akční slevy na již zlevněné zboží
  • sleva na půjčovnu a servis v prodejně SNOWBOARD ZEZULA

Barevné varianty

Helma Bern Hendrix

Novinkou v řadě helem Bern je all season model Hendrix, který využiješ jak na sjezdovce, tak na cyklostezce. Lehká skořepina s ABS tě ochrání před mírnými i silnými nárazy. Nová RibTech EPS vložka podpoří přirozenou ventilaci a zároveň má i ochranou funkci. Helmu si lehce přizbůsobíš dotahovacím kolečkem. Tradiční nízkoprofilový design s kšiltem je doplněn originálním spoilerem.

Specifikace

  • All Season - helma má certifikaci pro cyklistiku i lyžování a snowboarding, můžeš si ji tak přizpůsobit a využívat i mimo zimní sezónu
  • Thin Shell - úzká ABS skořepina s EPS výstelkou tvoří lehkou a odolnou All Season helmu.
  • ABS Plastic Shell - pevná, odolná a spolehlivá skořepina. ABS má vysokou odolnost proti nárazu a skvěle funguje i v chladném počasí.
  • RibTech EPS vložka - vložka s kanálky, které umožňují proudění vzduchu mezi vložkou a skořepinou. Při nárazu se vložka stlačí do kanálků a poskytuje ochranu při nárazech v nízkých i vysokých rychlostech.
  • Nový Compass fit - velice jednoduchý a extra lehký utahovací systém, díky kterému přilba padne jako ulitá. Stačí otočit kolečkem a upravit si střih na míru.
  • Tradiční nízký Bern profil s kšiltem
  • Prémiové tkané polstrování, Drop-in audio

Průměrná hmotnost: 480 g

Helma Hendrix splňuje normy CPSC a EN 1078 (přilby pro cyklisty a pro uživatele skateboardů a kolečkových bruslí) a EN 1077B (přilby pro sjezdové lyžování a snowboarding).

Helma na snowboard Bern Hendrix matte cranberry 2024

Jak si vybrat helmu na snowboard

Helma by měla být při jízdě na sjezdovce samozřejmostí a je jedno, zda jste lyžař nebo snowboardista. Helma je především ochranným prvkem výbavy, dnes už ale plnohodnotně plní i módní funkci – v naší nabídce naleznete helmy mnoha barev, tvarů a velikostí.

VIDEO: Jak vybrat helmu a chrániče na snowboard

 

Velikost helmy

Při výběru správné velikosti helmy na snowboard vám pomůže tabulka velikostí, která se zobrazí po rozliknutí odkazu u detailu každé helmy. V tabulce je ke každé velikosti přiřazeno rozmezí obvodu hlavy. Změřte si pomocí krejčovského metru obvod hlavy. Měřte těsně nad obočím a metr veďte vodorovně kolem dokola. V tabulce pak vyberte odpovídající velikost.

Helma musí na hlavě sedět tak, že i bez zapnutého pásku pod bradou se helma při zatřepání hlavou nepohne. Někteří výrobci přidávají k helmám molitanové vycpávky pro dolepení dovnitř helmy. Výstelka helmy se tímto způsobem maximálně přizpůsobí tvaru hlavy.

Z nákupu helmy na snowboard přes internetový obchod nemusíte mít obavy. Pokud vám helma nebude sedět, vyměníme vám ji! Jak postupovat při výměně zboží?

Větrací otvory

Helmy na snowboard mají zpravidla v temenní části několik větracích otvorů. Díky nim se při zvýšené námaze hlava tolik nezpotí. Tyto otvory se dají u některých modelů uzavřít, při jízdě na lanovce nebo čekání ve frontě na vlek je tak hlava pěkně v teple. Otvory bývají kryty mřížkou, aby jimi nevnikal padající sníh.

Ideální fit díky technologii BOA

Přestože výrobci nabízejí helmy v rozmezí mnoha velikostí, ideální je mít ještě v zadní části stahování obvodu helmy. V tomto ohledu je bezkonkurenční technolgie BOA (tz. stahovací kolečko).

Dvě helmy v jedné

Pokud chcete univerzální helmu na zimní i letní sporty, vyberte helmu, která má odepínatelné ušní krytky, popř. celé vložky do helem.

Dětské helmy

Pro nejmenší jsou vhodné helmy, které mají nastavitelný obvod vnitřní výstelky hlavy. Dítě helmu využije déle než jednu sezónu, navíc helma na hlavě pevně drží.

MIPS - jedinečná technologie ochrany hlavy

Tato inovativní technologie zajišťuje opravdu maximální ochranu. V naší nabídce s touto technologií najdete spoustu helem a více informací se dozvíte ve speciálním článku zde »

Nabídka helem zde »

Bern Hendrix matte cranberry

Helma na snowboard Bern Hendrix

Výměna a vrácení zboží

Do 14 dnů od doručení můžeš zboží bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit.

Jak postupovat při výměně nebo vrácení zboží

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk