Zpět

Lavinový set ORTOVOX Rescue Set Diract Voice

Kolekce zima 2024

ORTOVOX přináší zákazníkům nouzový lavinový set, který obsahuje lavinový vyhledávač DIRACT VOICE - lavinovou sondu ALU 240 - lavinovou lopatu BEAST.… detailní popis

10 619 Kč Sleva -10 % 11 799 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní: 10 619 Kč (-0%)

  • Doprava zdarma!
  • Doručíme nejpozději v úterý 23. 4.
ZEZULA club Staň se členem ZEZULA Clubu a získej řadu výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je věrnostní program pro zákazníky obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, který se zaregistruje, se stává automaticky členem ZEZULA Clubu a může nakupovat levněji a využívat exkluzivní klubové výhody:

  • sleva až 20 % na nezlevněné zboží v eshopu i prodejně
  • levnější doprava
  • nižší hranice dopravy zdarma
  • přednostní vyřízení objednávky
  • akční slevy na již zlevněné zboží
  • sleva na půjčovnu a servis v prodejně SNOWBOARD ZEZULA

Lavinový nouzový set ORTOVOX Rescue Set Diract Voice

ORTOVOX přináší zákazníkům nouzový lavinový set, který obsahuje lavinový vyhledávač DIRACT VOICE - lavinovou sondu ALU 240 - lavinovou lopatu BEAST. Set nabízí lehké a spolehlivé lavinové vybavení pro začátečníky, kteří chtějí být v přírodě plně vybaveni i na to nejhorší. Všechny zvolené komponenty jsou intuitivní tak, aby splnily svůj účel i v nejvypjatějších situacích.

Lavinový vyhledávač ORTOVOX DIRACT VOICE

První lavinový vyhledávač s hlasovou navigací je doslova revolucí v lavinové záchraně. ORTOVOX DIRACT VOICE při hledání obětí mluví, umí i česky a naprosto jasně a efektivně tě navede správným směrem. Vše bylo podřízeno jednoduché použitelnosti i ve vypjaté situaci, takže nemusíš sledovat displej, stačí jen poslouchat a jít k cíli. Ovládání zajišťuje jedno tlačítko, se kterým zvládneš pracovat i v rukavicích, takže neztratíš ani sekundu navíc a všechny síly můžeš věnovat samotné záchraně.

Lavinová sonda ORTOVOX ALU 240

Lavinová sonda ALU 240 je připravena k použití během několika vteřin díky rychlouzavíracímu systému a jednoduchému nastavení. Váží 200 g a je vyrobena z materiálu - 7075 Aluminium T6.

Lavinová lopata ORTOVOX Beast

Lavinová lopata s agresivnějším tvarem pro perfektní kombinaci přenosu síly a zachování nízké váhy. Vysoké sidewally a vystouplý prolis uprostřed listu slouží pro maximální pevnost a odolnost. Lopata má teleskopickou rukojeť s hybridním gripem, celková délka lopatky je v rozmezí 42 až 83 cm. Objem listu lopaty je 2,3 litru.

Lavinový set ORTOVOX Rescue Set Diract Voice 2024

ORTOVOX Rescue Set Diract Voice

Lavinový set ORTOVOX Rescue Set Diract Voice

Výměna a vrácení zboží

Do 14 dnů od doručení můžeš zboží bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit.

Jak postupovat při výměně nebo vrácení zboží

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk