Zpět

Splitboard Burton Flight Attendant

Kolekce zima 2024

Splitboard Burton Flight Attendant Vydej se do strmých hor plných prašanu a dropů s nejdrsnějším splitem od Burtonu. Plavný directional shape… detailní popis

18 000 Kč Sleva -20 % 22 500 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní: 18 000 Kč (-0%)

  • Doprava zdarma!
  • Doručíme nejpozději v úterý 30. 4.

ZEZULA club Staň se členem ZEZULA Clubu a získej řadu výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je věrnostní program pro zákazníky obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, který se zaregistruje, se stává automaticky členem ZEZULA Clubu a může nakupovat levněji a využívat exkluzivní klubové výhody:

  • sleva až 20 % na nezlevněné zboží v eshopu i prodejně
  • levnější doprava
  • nižší hranice dopravy zdarma
  • přednostní vyřízení objednávky
  • akční slevy na již zlevněné zboží
  • sleva na půjčovnu a servis v prodejně SNOWBOARD ZEZULA

Splitboard Burton Flight Attendant

Vydej se do strmých hor plných prašanu a dropů s nejdrsnějším splitem od Burtonu. Plavný directional shape splitboardu Flight Attendant ti dodá neomezenou svobodu v nedotčených prašanových sekcích i hlubokých skalních dropech. Umí ale poskytnout i pohodlný twinový feel, je to zkrátka multifunkční nástroj pro každý terén.

Technologie

  • Split Channel – Technologie Split Channel umožňuje nejpevnější, nejrychlejší a nejsnadnější propojení splitboardu a vázání. Všechny splitboardy s technologií Split Channel obsahují namontované puky pro snadné připevnění vázání.

Prohnutí

  • Directional Camber – Rocker u špičky umožňuje snažší jízdu hlubokým sněhem, zatímco camber pod nohama zajistí stabilitu.

Shape

  • Directional (10 mm Taper) - Tapered directional znamená, že nose je širší než tail a sidecuts nejsou symetrické. Toto kombo podporuje hladkou, stabilní jízdu a to i při vysokých rychlostech, bez námahy i v hlubokém sněhu.

Flex

  • Střední až agresivní, Directional – poddajnější špička a větší pop v patce

Jádro

  • Super Fly II 700G – Kombinace tlustších a tenčích vrstev rozmístěných do specifických oblastí jádra poskytuje pop, sílu a snížuje celkovou hmotnost desky.

Laminace

  • Triax Fiberglass pro všestranný flex a odezvu za všech okoloností a při různých způsobech jízdy

Skluznice

  • Sintered WFO – vosk se speciálním složením uložený hluboko v pórech tohoto extra savého a hustého sintrovaného materiálu vytváří ultra odolnou skluznici, která tě nezklame po celou sezónu v jakýchkoliv podmínkách. Používá recyklované materiály.

Parametry

147 154 158 163
Hmotnost jezdce (kg) 45-68 54-82 68-91 82-118
Kontaktní hrana (cm) 109 116 120 125
Šířka špice (cm) 28.48 29.44 29.99 30.58
Šířka středu (cm) 24.1 24.8 25.2 25.6
Šířka paty (cm) 27.48 28.44 28.99 29.58
Vykrojení (m) 6.8 7.3 7.6 7.9
Set back (mm) -35 -35 -35 -35
Střední šířka postoje (cm) 53 53 56 56

Jak si vybrat splitboard?

Správný postup při výběru splitboardové výbavy je jedním z nejdůležitějších kroků k tomu, abyste si splitboarding užívali na maximum. Proto jsme si pro vás ve spolupráci s #FreerideTV připravili rubriku Jak na to. Dnes vám poradíme jak vybrat splitboard, co na sebe a jak se snažit předejít nepříjemným situacím v horách. Pojďme na to!

 

Splitboarding je sport, který přitahuje stále více lidí. Je to únik z přelidněných středisek a touha po ledovém tichu uprostřed lesa a vrcholků hor. Mnohem více než u ostatních sportů je ale u splitboardingu velmi důležitá správná výbava. Ta vám totiž může zachránit i život. Kromě samotného splitboardu a vázání patří mezi nezbytnou část výbavy puky, stoupací pásy, hůlky a vybavení pro lavinovou bezpečnost.

Při začátcích se splitboardingem se bez nich obejdete, ale časem je každý nadšenec ocení. Máme na mysli mačky a železa. Ty se používají zejména v prudkých svazích a při traverzech na zmrzlém povrchu.

Posledním důležitým dílem celé skládačky je správné oblečení a lavinový batoh, který pohodlně pojme vaši lavinovou výbavu. No a jak to celé poskládat a nezbláznit se z toho, s tím vám poradí Dominik ve výše zmiňovaném videu.

Burton Flight Attendant

Splitboard Burton Flight Attendant

Výměna a vrácení zboží

Do 14 dnů od doručení můžeš zboží bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit.

Jak postupovat při výměně nebo vrácení zboží

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk