×
Otevírací doba o květnových svátcích: 1. května 10–17 h | 8. května ZAVŘENO

Zpět

Zimní boty Vans Ultrarange EXO Hi GORE-TEX MTE-3  olive/black

Kolekce podzim 2023

Jsi stvořený pro živly. Toto jsou tvé Vansky. Tento pár bot tě vezme tam, kam jsi ještě nevkročil. Na pozadí dlouholetého vývoje snowboardových bot,… detailní popis

4 312 Kč Sleva -20 % 5 390 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní: 4 312 Kč (-0%)

  • Doprava zdarma!
  • Doručíme nejpozději v pátek 3. 5.

ZEZULA club Staň se členem ZEZULA Clubu a získej řadu výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je věrnostní program pro zákazníky obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, který se zaregistruje, se stává automaticky členem ZEZULA Clubu a může nakupovat levněji a využívat exkluzivní klubové výhody:

  • sleva až 20 % na nezlevněné zboží v eshopu i prodejně
  • levnější doprava
  • nižší hranice dopravy zdarma
  • přednostní vyřízení objednávky
  • akční slevy na již zlevněné zboží
  • sleva na půjčovnu a servis v prodejně SNOWBOARD ZEZULA

Zimní boty Vans Ultrarange EXO Hi GORE-TEX MTE-3

Jsi stvořený pro živly. Toto jsou tvé Vansky.

Tento pár bot tě vezme tam, kam jsi ještě nevkročil. Na pozadí dlouholetého vývoje snowboardových bot, stvořených pro maximální odolnost, vznikla řada bot UltraRange, vybavená pokročilými technologiemi, které ti zařídí maximální odolnost před živly.

Kvalitní konstrukce je základ, na který ve Vans nasadili přeborníka v nepromokavosti - membránu Gore-Tex, která ochrání před vnější vlhkostí a zároveň je dostatečně prodyšná. Perfektně spolupracuje s lehkou, ale efektivní izolací 3M Thinsulate, se kterou se nemusíš strachovat o zmrzlé prsty. Boty tě doslova podrží, ať už se rozhodneš vyrazit kamkoli - o to se postará vysoce přilnavá podrážka a tvarovaná pěnová stélka UltraCush. Tvoje chodidlo nebude mít ani ponětí, v jak drsném terénu se pohybuješ, protože bude mít naprosté pohodlí, dostatek prostoru pro prsty a ochranu z TPU v oblasti špičky a paty. Tyto boty si zkrátka říkají o pořádnou výzvu!

Specifikace

  • Regulace vlhkosti - Konstrukce s prodyšnou nepromokavou vnitřní botičkou, která umožňuje únik vlhkosti a zároveň nepropouští sníh a déšť, je zárukou toho, že ti GORE-TEX ® "GUARANTEED TO KEEP YOU DRY ™" zaručí ochranu v jakýchkoli podmínkách.
  • Termoregulace - Izolace 3M Thinsulate™ je tenká, lehká a hřejivá. Extrémně jemná vazba z mikrovlákna pomáhá zachytávat vzduch a blokovat tepelné ztráty, díky čemuž neuvěřitelně efektivně udržuje teplo a zároveň umožňuje únik vnitřní vlhkosti.
  • Přilnavost - Podrážka UltraRange EXO MTE™-3 All-Trac je drtičem terénu. Díky použití patentované gumové směsi All-Trac společnosti Vans do chladného počasí pro větší pružnost a kontakt s terénem při nižších teplotách a dynamickému dezénu s výstupky, který se drží celé dny, se nedostupné ještě nikdy necítilo tak přístupné a obnažené.
  • Pohodlí a podpora - Balíček MTE™-3 s trojitou intenzitou pohodlí zahrnuje tvarovanou stélku z EVA pěny s dvojitou hustotou UltraCush™ a vrchní vrstvou OrthoLite® pro větší pohodlí a nižší hmotnost – to vše při podpoře suššího a zdravějšího prostředí uvnitř boty.
  • Tvarovaná ochrana špičky/paty - Když je potřebná odolnost proti nárazům a tlaku, řešením je tvarovaná špička z TPU. Kromě toho, že tyto modelované komponenty přidávají trochu prostoru navíc v oblasti špičky, nabízí vyšší úroveň zabezpečení proti oděru a celkovou ochranu. Nechybí ani zpevnění paty a polstrování v oblasti kotníku.
  • Materiály - semiš, textil, syntetika
Zimní boty Vans Ultrarange EXO Hi GORE-TEX MTE-3 olive/black 2023

Vans Ultrarange EXO Hi GORE-TEX MTE-3 olive/black

Zimní boty Vans Ultrarange EXO Hi GORE-TEX MTE-3

Výměna a vrácení zboží

Do 14 dnů od doručení můžeš zboží bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit.

Jak postupovat při výměně nebo vrácení zboží

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk