×
Otevírací doba o květnových svátcích: 1. května 10–17 h | 8. května ZAVŘENO

Na Bukovce se otevírá nový rodinný trail park

Novinky

7. srpna 2023 | 0 komentářů

Náš partnerský resort Buková Hora otevírá trail park! Bajkeři si tady užijou do detailu vypilovanou flow lajnu, kterou v klidu sjede celá rodina. Přečti si oficiální představení a zjistíš, že tenhle trail rozhodně stojí za návštěvu.


Na Bukovce se otevírá Trail Park

Věříme, že nejlepší dovolené jsou ty strávené v přírodě a právě z tohoto důvodu jsme s nadšením připravili pro vás jedinečný zážitek na novém trailu na Bukovce. Máme to potěšení oznámit, že tento víkend od 3. 8. otevíráme nový úsek trailu, který vám umožní zažít neuvěřitelnou adrenalinovou jízdu přímo od horní stanice lanovky. Náš trail nyní dosahuje délky přesahující 4 km a stává se tak jedním z nejdelších a nejatraktivnějších rodinných trailů v celých Jeseníkách a Orlických horách.

Aktuálně má sjezd i s lesními cestami délku 6,6 km.

 

Unikátní povrch z lokálně získané hlíny


Náš nový trail na Bukovce přináší výjimečný zážitek díky povrchu, na kterém jsme pracovali s pečlivostí a láskou k detailu. Díky použití lokálně získané hlíny zde zažijete jízdu, kterou jste ještě nikdy nezažili. Náš tým je pyšný na každý centimetr této trasy, kterou jsme pečlivě navrhli tak, aby splňovala očekávání i těch nejnáročnějších bajkerů.

    Santa Cruz Tallboy C S-Kit 29"

    Santa Cruz Tallboy C S-Kit 29"

    107 999 Kč 134 999 Kč

      Rocky Mountain Growler 50 29"

      Rocky Mountain Growler 50 29"

      49 000 Kč 70 000 Kč

        Rocky Mountain Reaper 26

        Rocky Mountain Reaper 26

        60 000 Kč 80 000 Kč

         

        Zaváděcí ceny a ideální podmínky


        Jste rádi průkopníky a rádi si užíváte nové věci? V tom případě jsme pro vás připravili zaváděcí ceny, abyste si náš nový trail mohli užít v neuvěřitelné hodnotě. Po každé bouřce a proježděném víkendu se o trail pečlivě staráme, takže si můžete být jisti, že naše trať vás přivítá v té nejlepší kondici.

          

        Bezstarostné rodinné dobrodružství


        Náš nový trail je vhodný pro všechny věkové kategorie, ať už jste začátečníci nebo pokročilí bajkeři. Pokud si nejste jistí, zda zvládnete sjezd, můžete se rozjezdit v našem minibikeparku, který vám poskytne tu správnou dávku sebevědomí. Rodiče si mohou dopřát zasloužený odpočinek u kávy, pivka nebo grilovaných specialit, zatímco jejich děti se mohou vyřádit v našem zábavném prostoru minibikeparku. A máme i skákací hrad!

         

        Na Bukovce se otevírá Trail Park

         

        Bezpečnost a spolehlivost


        Vaše bezpečí je pro nás na prvním místě. Naše lanovka nabízí pohodlné cestování bez front a čekání díky nejmodernějšímu odbavovacímu systému. Trail je pečlivě a přehledně značen, takže se nemusíte obávat ztracení. Hladce navazující terénní úpravy zajišťují plynulý průběh jízdy, a to i po dešti, díky dokonalému odvodnění a správně použitému materiálu.

          Troy Lee Designs Flowline SE Mips Badge

          Troy Lee Designs Flowline SE Mips Badge

          3 519 Kč 4 399 Kč

            Fox Speedframe Mips

            Fox Speedframe Mips

            3 799 Kč

              Smith Forefront 2 Mips

              Smith Forefront 2 Mips

              4 799 Kč 5 999 Kč

               

              Profi-design pro skvělý zážitek


              Náš trail na Bukovce není jen dalším obyčejným singletrackem. Jeho design navrhoval a prováděl zkušený odborník Pepa Kašík, který má na svém kontě několik úspěšných trailů v České republice, zejména na Dolní Moravě, Bikepark Kareš či Rychlebských stezkách. Díky velkým klopeným zatáčkám a flow trailu nadchne i pokročilé bajkery, a pro ty nejodvážnější máme připravené také RZ Blinduro.

               

              Na Bukovce se otevírá Trail Park

               

              Hodnocení usilovné práce a přínosu od Trail Huntera


              Trail Hunter je renomovaný odborník, který se věnuje hodnocení a propagaci nejlepších trailů po celém světě. Jeho návštěva v našem Bikeparku Bukovka byla pro nás velkou poctou a zároveň výzvou. Jsme nadšeni, že náš skvělý tým pracovníků byl oceněn za svou neustálou snahu o vytváření nezapomenutelných zážitků pro návštěvníky. TrailHunter ocenil náš přístup k údržbě a péči o trať, kterou jsme vybudovali s láskou k cyklistice a k přírodě. Celý jeho report.


               

              Pohodlné ubytování i gastro nabídka


              Po aktivním dni na kole si zasloužíte odpočinek a pohodu. Naše ubytování vás přivítá přívětivou atmosférou a pohodlnými pokoji, které vám poskytnou ideální prostor pro odpočinek a regeneraci. Relaxujte ve svých soukromých oázách klidu a naberete síly na další dobrodružství.

              Naše restaurace nabízí celodenní pohoštění, abyste měli dostatek energie na vaše dobrodružství. Gastro radovánky jsou nedílnou součástí naší filozofie a chceme, aby každý den byl pro vás plný spokojenosti a pohody.

                Fox Enduro Knee Sleeve

                Fox Enduro Knee Sleeve

                2 199 Kč

                  Troy Lee Designs Rockfight CE Flex Chest Protector Solid

                  Troy Lee Designs Rockfight CE Flex Chest Protector Solid

                  4 299 Kč

                    100% Fortis Elbow Guards

                    100% Fortis Elbow Guards

                    2 290 Kč

                     

                    Závěr


                    Pokud hledáte nezapomenutelný rodinný zážitek s adrenalinovým nábojem, nový trail na Bukovce je tím pravým místem pro vás. Přijďte si užít jedinečných jízd na jednom z nejlepších a nejdelších modrých trailů v České republice. Děti i dospělí budou nadšeni z poutavého okolí s totemy a studánkami, které dodají vašemu dobrodružství další rozměr.

                     

                    Neváhejte a navštivte Bukovku již tento víkend! Těšíme se na vaši společnost!

                    Trailpark Bukovka & Horský resort Bukovka

                    Další články z kategorie Novinky

                    Kalendář akcí

                    Detailní kalendář »

                    Přihlásit se

                    Nepamatuji si heslo

                    nebo

                    Registrace

                    Jazyk