Nidecker Supermatic: Svět vázání je vzhůru nohama

Novinky, Product Focus

9. října 2023 | 0 komentářů

Je tady první samozapínací dvoustrapové vázání, které funguje se všemi snowboardovými botami. Už žádné zdlouhavé utahování, žádné sedání do sněhu ani nutnost koupě speciálních bot. Nastoupíš a jedeš!

Nidecker Supermatic: Svět vázání je vzhůru nohama

Proč je Supermatic velká věc?


Nidecker Supermatic je to, na co snowboarding čekal: první univerzální automatické vázání se dvěma možnostmi vstupu. Mnoho značek se pokoušelo rozluštit kód step-in vázání a neuspělo. Většina těchto systémů vyžadovala specifické boty, mnohé z nich nefungovaly dobře v prašanu a žádný z nich nebyl tak pohodlný a spolehlivý jako běžné dvoustrapové vázání. Nidecker čtyři roky vyvíjel vlastní řešení, které všechny tyto problémy řeší, a je to skutečný převrat.

    Nidecker Supermatic

    Nidecker Supermatic

    10 799 Kč

      Nidecker Supermatic

      Nidecker Supermatic

      10 799 Kč

        Nidecker Supermatic

        Nidecker Supermatic

        10 799 Kč

         

         

        Jak to funguje?


        Vázání Supermatic funguje na principu aktivovaného hibacku nazvaného Drop In tech. Stačí, když nohu zasuneš přes zadní část a sešlápneš patní pedál, čímž se vázání automaticky zapne. To je vše – můžeš jezdit. Jednoduchá uvolňovací páčka umožňuje stejně rychlý výstup z vázání.

        Nidecker Supermatic: Svět vázání je vzhůru nohama

        Strapy mají stejnou pohodlnou konstrukci AuxTech jako klasická špičková vázání Nidecker. Jednou je nastav a pak je zajisti pomocí hliníkových západek Locking Slap Ratchets, aby ti vázání příště vždycky skvěle sedlo. Krása tohoto systému spočívá v tom, že funguje s jakoukoli botou od jakéhokoli výrobce a není zde žádný složitý mechanismus, který by se mohl zanést. Pokud to svah nebo sněhové podmínky vyžadují, můžeš se dokonce zapnout stejně jako u běžného vázání.

         

        Prověřená technologie Nidecker


        Systém Supermatic je vyroben z osvědčených materiálů, které najdeš v celé modelové řadě Nidecker. Zbrusu nový baseplate je vyroben z odolného nylonu vyztuženého sklolaminátem s deskou Slip-N-Grip, která pomáhá špičce klouzat po podložce a ještě více usnadňuje nástup. V zadní části je umístěn váleček pro hladký chod spouštěče hibacku. A konečně, nylonový hiback Asym Hadron je navržen tak, aby perfektně seděl, s citlivou flexí a integrovaným regulátorem předklonu pro úplné přizpůsobení.

        Nidecker Supermatic: Svět vázání je vzhůru nohama

        Celkově se jedná o středně tuhé vázání, které tým Nidecker vyhodnotil jako dosud nejpohodlnější. Testovali ho všude – na sjezdovkách, na strmých a hlubokých freeridových sekcích i v parku – s přispěním jezdců všech druhů. Sečteno a podtrženo: je to speed-entry systém, kterému můžeš věřit. Budoucnost právě dorazila.

        Nidecker Supermatic: Svět vázání je vzhůru nohama

        Co říkají rideři?


        „Supermatic mění pravidla hry, je to revoluce, na kterou snowboarding čekal! Automatické vázání, které funguje jako normální dvoustrap... Jezdil jsem na něm ve všech podmínkách, v hlubokém prašanu, parku, backcountry a neměl jsem žádné problémy. Top!“

        – Mathieu Crepel

         

        „Supermatic jsem jezdila s týmem minulý rok a byl jako zjevení. Pohodlný, jistý... a opravdu ti chybí, když ho nemáš.“

        – Tiphanie Perrotin

         

        „Nidecker dokázal vytvořit skutečně revoluční vázání Supermatic. Zachovali přesnost a pohodlí jako u tradičního vázání a přidali dokonalé hands-free zapínání.“

        – Sebastian Konijnenberg

         

        „Jsem na svou výbavu drsnej a všechno ničím... a tyhle věci se za rok, co na nich jezdím, ani nepohnuly. A líbí se mi, jak zajišťovací páčky Supermatic na přezkách nikdy neproklouznou, ani při opravdu velkých přistáních.“

        – Kealan Venning

         

         

        Prohlédni si celou kolekci Nidecker a postav si na Supermaticu kompletní setup.

          Nidecker Escape Plus

          Nidecker Escape Plus

          12 479 Kč

            Nidecker Altai

            Nidecker Altai

            7 343 Kč 8 639 Kč

              Nidecker Altai W

              Nidecker Altai W

              6 911 Kč 8 639 Kč

               

              Další články z kategorie Novinky, Product Focus

              Kalendář akcí

              Detailní kalendář »

              Přihlásit se

              Nepamatuji si heslo

              nebo

              Registrace

              Jazyk