Turracher Höhe – Zimní ráj s jistotou sněhu

Novinky

28. prosince 2023 | 0 komentářů

Nezapomenutelné chvíle tady čekají na rodiny, lyžařské a snowboardové začátečníky i vášnivé milovníky zimních sportů.

Turracher Höhe – Zimní ráj s jistotou sněhu

Jedinečná lokalita


Vzhůru na sjezdovky a za lyžařskou zábavou! Idylická náhorní plošina mezi Korutany a Štýrskem je považována za mimořádně slunečnou lokalitu s jistotou sněhu. V nadmořské výšce téměř 1 800 m čeká na zimní dovolenkáře 16 komfortních lanovek. Až 43 kilometrů perfektně upravených sjezdovek zajišťuje bezmeznou lyžařskou zábavu pro návštěvníky všech věkových kategorií. Areál se všemi stupni obtížnosti – od začátečníků až po profesionály – nabízí všechny předpoklady pro fantastickou dovolenou s celou rodinou. Se svým 1,5 km dlouhým snowparkem nabízí Turracher Höhe jedno z nejrozsáhlejších "Fun Mountain" zařízení v Rakousku a boduje třemi tratěmi a rodinnou tratí, XXL fun slope, fun cross a dětskou sjezdovkou. 

Turracher Höhe – Zimní ráj s jistotou sněhu

    Gravity Sirene White

    Gravity Sirene White

    5 092 Kč 5 990 Kč

      Gravity Bandit

      Gravity Bandit

      6 792 Kč 8 490 Kč

        Gravity Drift

        Gravity Drift

        3 352 Kč 4 190 Kč

        Lanovka Wildkopfbahn


        Novinkou letošní zimní sezóny je lanovka Wildkopfbahn, která se otevírá v prosinci. Tato moderní, 600 metrů dlouhá šestisedačková lanovka je vybavena pohodlnými sedačkami, automatickými zavíracími tyčemi (ideální pro mladší návštěvníky) a krycími bublinami chránícími před povětrnostními vlivy. Nahrazuje známou lanovku Wildkopf T-bar a slibuje ještě více lyžařské a snowboardové zábavy. Dolní stanice byla velkoryse navržena a delší trasa lanovky nyní vyveze lyžaře do stejné výšky jako lanovka Zirbenwaldbahn.

        Turracher Höhe – Zimní ráj s jistotou sněhu

        Gastronomie a pohostinnost


        Přírodní klenot Turracher Höhe zaujme svou výjimečnou polohou kolem jezera Turrach. Bezpečné, široké sjezdovky, dvoustopé vysokohorské tratě pro běžkaře a legendární "Fun Mountain" charakterizují tento ráj zimních sportů. V četných rustikálních lyžařských chatách potěší vstřícná obsluha a vřelá pohostinnost každoroční rekreanty i jednodenní návštěvníky z Korutan, Štýrska a nedalekého Salcburku. Vyprávějí se zde historky a unavené svaly se uvolňují u vynikajících místních pochoutek. Také velké venkovní terasy nabízejí dostatek prostoru pro slunění a vychutnávání regionálních delikates.

        Turracher Höhe – Zimní ráj s jistotou sněhu

          Gravity Rise

          Gravity Rise

          3 052 Kč 3 590 Kč

            Gravity Manual Dual Atop

            Gravity Manual Dual Atop

            5 092 Kč 5 990 Kč

              Gravity Vivid

              Gravity Vivid

              842 Kč 990 Kč

              Terénní asistenti


              Specialitou oblasti jsou i tuto zimu asistenti přímo na svahu, kteří disponují rozsáhlými znalostmi a překvapují milovníky zimních sportů svou péčí, drobnými pozornostmi a unikátními tipy přímo na sjezdovce. Terénní asistenti Turracher Höhe se o pohodu návštěvníků starají již více než dvě desetiletí. Vedou je na ta nejkrásnější místa, ukazují jim skryté stezky a doporučují rustikální chaty. Pro všechny, kteří se ubytují v jednom z 20 zařízení, organizují asistenti pestrý outdoorový program: od různých túr na sněžnicích a rodinných zimních túr až po ranní trilogii včetně snídaně v chatě. Na své si zde přijdou všichni milovníci zimních sportů.

              Turracher Höhe – Zimní ráj s jistotou sněhu

              Další články z kategorie Novinky

              Kalendář akcí

              Detailní kalendář »

              Přihlásit se

              Nepamatuji si heslo

              nebo

              Registrace

              Jazyk