JUST RIDE! 2014 - Ski areál MONÍNEC

Novinky, Videorecenze, Sponzoring

13. února 2014 | 0 komentářů

Sérii snowboardových a freeski happeningů Just Ride! organizovaných magazínem Freeride.cz už určitě znáte. Podívejte se jak to vypadalo minulý týden na naší druhé zastávce na Monínci!

I když nám letošní zimu počasí vůbec nepřeje, prožili jsme minulý týden výborný slunečný den na Monínci, který byl letos v programu Just Ridu úplnou novinkou. Díky své poloze tam měli blízko lidé z Tábora, jižních Čech nebo i z Prahy.

Letos se účastníme pátého ročníku akce Just Ride a musíme říci, že program je čím dál tím nadupanější. Přibylo hned několik novinek a tou hlavní je určitě přidání freeskiingu do programu.

Jako hlavního partnera akce Just Ride! 2014 jste nás mohli zastihnout po celý den na stánku Snowboard Zezula, kde jsme podporovali tradiční demo test centrum. Tam jste si mohli půjčit a zdarma vyzkoušet snowboardy, vázání, boty ale i freeski lyže od předních značek jako jsou Flow, Gravity, Burton, Ride, Nitro, a v neposlední řade i Armada.

Součástí programu byl i každoroční coaching, díky kterému jste mohli absolvovat dvakrát za den výukovou session nebo také využít koučů pro učení základů. Samozřejmostí byly jib contest a několik dalších soutěží o skvělé ceny. Domů jste si mohli tedy odnést například nový snowboard Gravity Empatic.

Kromě akčních fotek na kopci probíhalo pod naším vedením i focení ve stanovém městečku. Na požádání jste si mohli nechat udělat fotky s partou, rodinou nebo klidně s novým prknem. Během chvilky jste fotku už drželi v ruce a mohli si ji vzít domů na památku!

My věříme, že zima na horách nekončí a pokračujeme dále na Šumavě. Následující zastávkou bude Špičák u Železné Rudy, který je v programu také úplnou novinkou. Určitě se opět dočkáte mnoha zábavy, nabitého programu a několika nových zážitků. Podívejte se na následující motivační video z Monínca a nalaďte se na další zastávku. Budeme se na Vás těšit 15. 2. 2014 na Špičáku!

Sledujte Just Ride! 2014 i na oficiálních stránkách Freeride.cz!

Další články z kategorie Novinky, Videorecenze, Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk