Tomáš Jadrný

Sponzoring

30. srpna 2017 | 0 komentářů

Tomáš Jadrný je od roku 2014 našim jezdcem na wakeboardu. Za tu dobu se dopracoval až do Ronix týmu a nyní je dokonce jedním z nejzkušenějších trenérů v České republice. Tento sport mu přirostl k srdci v roce 2009 na Hlučíně, odkud i pochází.

Tomášovo vybavení:

Proč si Tomáš vybral zrovna tento setup?

Wakeboardy

Letošní wakeboard Ronix Press Play se oproti loňskému roku o trochu změnil, a to v tvrdosti a složení skluznice. Střed desky je tvrdší než loňský model a podle Tomášových slov je to jen o zvyku. Tvar a prohnutí zústává stejné, takže kdo si desku zamiloval, nemusí se ničeho bát.

Vázání

Tomáš má rád měkčí provedení vázání, a tak sáhl po modelu Ronix RXT. Modely 2018 se vylepšily a skelet dostal užší formu, takže tepelné vytvarování je efektivnější. Tento model si vysloužil i nové utahování tkaniček AutoLock, které výborně drží botu zavázanou.

Člen našeho wakeboardového týmu Tomáš "Jádro" Jadrný patří mezi nejzkušenější wakeboardisty v České republice. Rodáka ze severomoravského Hlučína potkáte nejčastěji na Jižní Moravě ve wakeparku Wake Merkur, kde trénuje a vyučuje v akademii pod názvem WTA (Wake Team Academy), kterou založil v roce 2016.

Věk: 26 let
Narozen: Česká Republika
Domácí cable: Wake Merkur Brno

Úspěchy:
2.místo MČR Open Men 2016
2.místo Český pohár Open Men 2015
3.místo Mistroství Slovenska Open Men 2014
1.místo Český pohár Open Men 2012
2.místo MČR Open Men 2011

Oblíbený trik: Frontside 315
Sponzoři: Ronix Wakeboards, Helmy Bern, Fklidu, After pončo

Fotogalerie:

Facebook: Jadro The Wake Couch

Instagram: tomasjadro

Další články z kategorie Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk