Kaunertal Opening 2020: Den 3 / SNOWBOARD ZEZULA Team & Freeride TV

Novinky, Sponzoring

24. listopadu 2020 | 0 komentářů

Je tady report a video z posledního dne Kaunertal Opening 2020 s OBA CreatorsPorkert Bros a Freeride.cz. Tak si nenech ujít zážitky a dojmy ze závěru tohohle tripu.

 

Bílá peřina nám dovolila si poslední den pěkně zablbnout

Třetí den byl na rozdíl od předchozích o dost pomalejší. Ráno dole v údolí mrholilo a nahoru na vrcholy nebylo přes mlhu vidět. Naše super dodávka nás navíc vyvezla až nahoru skrze zasněžené serpentiny jako jedny z mála. Nahoře celou noc chumelilo, a nás tak čekala příjemná cesta nahoru.

Parkoviště bylo téměř prázdné a celé zakryté asi dvaceti čísly čerstvého sněhu. Chyběly i stánky s testovacíma vzorkama. Přežil jen a pouze stánek Arbor!

Kaunertal Opening 2020: Den 3

Kvůli vánici ještě nejezdila lanovka a tak jsme začali v poklidu. Když jsme se konečně dostali nahoru, nebylo vidět ani na krok. Horní část snowparku byla zavřená a dolní tak zasněžená, že se skoro nedalo na překážky dostatečně rozjet.

Zábavu jsme si našli na parkovišti, kde si riders pomohli paletama a začali blbnout v zasněžené skate rampě dole na parkovišti. Dost lidí okolo se chytlo, začala tam malá session a hecovaní k dalším trikům.

Kaunertal Opening 2020: Den 3

Odpoledne se už ve slabším sněžení konal Girls Jib Session od Shred Unit, kde Terka udělala pěknou show a krom paklu eur se podělila o titul Best Rider s Jenise Spiteri.

Kaunertal Opening 2020: Den 3

Takhle nějak vypadal náš letošní trip společně s Freeride.cz na Kaunertal Opening 2020.

Kaunertal Opening 2020: Den 3

Díky Oba creators za skvělý fotky z průběhu celého víkendu.

Podívej se i na reporty a fotky z prvního a druhého dne!

Další články z kategorie Novinky, Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk