Zoe Keller & Arbor: Longboardová EKOlaborace snů

Novinky, Trendy, Udržitelnost

4. srpna 2021 | 0 komentářů

Arbor je dlouholetou stálicí mezi značkami zakládajícími si na udržitelnosti výroby a odhodlání udělat svět lepším místem. Bohatou kolekci boardů proto často vytváří ve spolupráci s umělci, kteří si zakládají na podobných principech. Ve stejném duchu vznikla i kolekce Bamboo longboardů s umělkyní Zoe Keller.

Arbor Skateboards: Artist Profile: Zoe Keller - Moment of Mass Extinction

Jde to i ekologicky

Rodačka z Woodstocku ve státě New York odhaluje svůj pohled na ekosystém planety prostřednictvím nádherných grafitových obrazů. Měsíce akademického výzkumu a spolupráce s vědci přenáší na papír v podobě detailních kreseb soustředěných na ohrožené druhy a divočinu.

Spojuje v nich krásu přírody s její křehkostí a upozorňuje na hromadné vymírání druhů zapříčiněné právě lidskou činností. Ve snaze inspirovat svými díly ostatní tak bylo jen otázkou času, kdy dojde k tak nevyhnutelné spolupráci. Však kdo jiný by měl jít příkladem, když ne Arbor?

Medailonek Zoe Keller

V novém videu Zoe hovoří o svém vnímání světa, kde čerpá inspiraci a co stojí za jejími obrazy. Pevně věří, že lidé na chvíli zpomalí a prostřednictvím jejích děl se naučí vnímat v přírodě věci, které by jinak přehlédli. A kdo ví, možná v sobě najdeš kousek skrytého JÁ i ty.

 

Arbor kolekce longboardů s designy Zoe Keller

Další články z kategorie Novinky, Trendy, Udržitelnost

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk