10 nejvyladěnějších batohů nejen pro návrat do školy

Trendy

23. srpna 2021 | 0 komentářů

Nachystali jsme výběr nejzásadnějších batohů poslední doby, tak se nech inspirovat! Je jedno, jestli se chystáš do školy, nebo potřebuješ praktický zavazadlo pro pracovní život. Tohle jsou kousky, co nadělají hodně parády, bezpečně pojmou vše potřebné a vydrží léta.

10 nejvyladěnějších batohů nejen pro návrat do školy

 

Nitro Stash 29

Nečekaně prostorný batoh, co pobere veškerou školní výbavu, spoustu osobních věcí i tvůj skate.

Nitro Scrambler

Trendy tvar zvenku, klasická praktičnost uvnitř. Nitro Scrambler je pohodlný batoh plný užitečných řešení.

Nitro Nikuro

Nitro Nikuro

Jestli dáváš přednost futuristické estetice, tohle je tvoje volba. Nitro Nikuro je založen na čistém a funkčním designu bez zbytečností.

Roxy In My List

Roxy In My List

Batoh pro holky, co vědí. Originální hrubý manšestr dělá z tohohle kousku originální záležitost, s krémově bílou barvou "tapioca" se ale bude hodit skoro ke všemu.

Nike SB RPM

Nike SB RPM

Nadčasový univerzál, se kterým se sbalíš do školy i na odpolední skate nebo trénink. Ve výbavě má i voděodolnost a hrudní pás.

Nike SB Courthouse

Nike SB Courthouse

Srdce minimalisticky orientovaného skatera určitě zaplesá při pohledu na jednoduchý ale prostorný Batoh Nike SB Courthouse. Úchyt na desku snad ani není třeba zdůrazňovat.

Herschel Little America

Herschel Little America

Ikonický design Herschel se v tomto případě potkává s neotřelým vzorem, takže vzniká naprosto unikátní kousek, co okoření každý tvůj outfit.

Vans Old Skool III

Vans Old Skool III

Že je Old Skool III dlouhodobě jedním z nejoblíbenějších batohů u nás, to určitě nebude náhoda. Nestojí moc a poskytuje přesně takovou dávku stylu a praktičnosti, jakou potřebuješ do školy i na pouliční zévling.

Vans Women's Ranger Plus

Vans Women's Ranger Plus

Nenápadný ale praktický batoh pro každodenní život. Má absolutně nadčasový styl a do svých mnoha kapes pobere sešity, notebook, láhev i spoustu dalších věcí.

Burton Tinder 2.0

Burton Switchup

Kultovní model od Burtonu si i v letošní verzi zachovává luxusní vintage look. Ten doplňuje moderní vnitřní výbava včetně oddílu na notebook a dalších kapes pro přehledné uložení všeho, co potřebuješ nosit s sebou.

Nezapomeň mrknout i na další batohy.

Další články z kategorie Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk