×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Zpět

Plavky Quiksilver Surfsilk Panel 18  snapdragon

Kolekce léto 2023

Stylové boardshortky jsou nezbytnou součásí výbavy na léto. Plavky od značky Quiksilver jsou kvalitní a zároveň designově dobře zpracované. Hurá k… detailní popis

1 352 Kč Sleva -20 % 1 690 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 352 Kč (-0%)

  • Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč
  • Doručíme nejpozději ve čtvrtek 4. 4.

ZEZULA club Staň se členem ZEZULA Clubu a získej řadu výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je věrnostní program pro zákazníky obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, který se zaregistruje, se stává automaticky členem ZEZULA Clubu a může nakupovat levněji a využívat exkluzivní klubové výhody:

  • sleva až 20 % na nezlevněné zboží v eshopu i prodejně
  • levnější doprava
  • nižší hranice dopravy zdarma
  • přednostní vyřízení objednávky
  • akční slevy na již zlevněné zboží
  • sleva na půjčovnu a servis v prodejně SNOWBOARD ZEZULA

Boardshortky Quiksilver Surfsilk Panel 18"

Stylové boardshortky jsou nezbytnou součásí výbavy na léto. Plavky od značky Quiksilver jsou kvalitní a zároveň designově dobře zpracované. Hurá k vodě!

  • Odolná látka SurfSilk navržená pro lepší pohodlí a pohyb
  • Materiál 4-way stretch vyrobený z recyklovaných plastových lahví
  • Hydrofobní nátěr na rostlinné bázi
  • Šňůrka v pase, zadní kapsička s klopou
  • Délka: 18"
  • Materiál: 53 % recyklovaný polyester, 35 % polyester, 12 % elastan
Plavky Quiksilver Surfsilk Panel 18 snapdragon 2023

Tabulka velikostí

32 33 34 36
A ŠÍŘKA PASU (cm) 42 44 45 47
B DÉLKA (cm) 46,5 47 47,5 48
 

Na co myslet při výběru boardshortek

Léto je tu. Nastal čas na chvilku odložit své oblíbené džíny a ponořit se do do osvěžující vody a čerpat letní atmosféru plnými doušky. Se správně vybranými boardshortkami to bude hračka!

A proč vlastně boardshortky?

Těsné plavky zkrátka nejsou pro každého – škrtí, svazují a neposkytují dostatek volnosti. Ale nebojte, ve správně vybraných boardshortkách budete vypadat skvěle a cítit volnost s každým pohybem ve vodě. Tento lehký a stylový typ plavek je oblíbený hlavně mezi příznivci vodních sportů jako je třeba surfing, wakeboarding nebo tolik oblíbený paddleboarding. Boardshortky jsou samozřejmě ideální i do bazénu a na plavání, ale skutečnost je taková, že mnozí nosí boardshortky, i když jsou od vody vzdálení na kilometry daleko.

Boardshortky byly původně stvořeny pro co největší pohodlí při vodních sportech. Díky jejich kvalitám si je ovšem oblíbili i sportovci působící mimo vodu a velkou oblibu tak mají u příznivců skateboardingu nebo plážového volejbalu. Boardshortky jsou volné, většinou se zapínáním na suchý zip a šněrováním v přední části. Oproti běžným plavkám jsou zároveň delší.

Surfaři ocení nejen délku, ale i strečový materiál

Systém zavazování v přední části, který má většina boardshortek, je navržen tak, aby šortky držely na svém místě a jen tak nespadly nebo se nestáhly vlivem silných vln. Pokud surfujete, jistě oceníte pevný pás se zavazováním na tkaničky. Fit by měl váš pas obepínat a zároveň umožňovat volný pohyb. Delší outseam pak chrání chloupky noh před nepříjemným odtrhnutím když si sednete na navoskovanou desku. Ani my nejsme fanoušci nečekané epilace!

Při sportech jako je surfing nebo wakeboarding je třeba dbát i na to, aby vás boardshortky při pohybu nijak neomezovaly a umožňovaly se hýbat tak, jak bude potřeba. Není nic horšího než kvůli nepoddajnému materiálu nechytit vlnu nebo neskočit trik, který už ve wakeparku nějakou chvilku pilujete.

Quiksilver, O'Neill a Volcom používají u svých boardshortek materiál 4-way stretch, který umožňuje neomezený pohyb a nebude vám bránit v tom, abystse ukázali, co ve vás je.

Volley a lifestyle boardshortky

Jak jsme už naznačili, boardshortky se staly populárními i mimo surfařskou komunitu. Nejeden skejťák, plavec nebo beach boy nepohrdne jejich skvělými vlastnostmi.

Za všechno pak mluví boardshortky Yutes Hybrid od Volcom, které mají dvojí tvář. Poslouží jako klasické kraťasy do města či na skate a zároveň jako boardshortky do vody. Rychleschnoucí materiál, odolnolnost, vodoodpudivost a strečovost. Zkrátka úsporný režim na každou dovolenku, na kterou se potřebujete sbalit jen do batohu.

Stejně dobře vám poslouží i stylovka Ozzie Stoney od Volcom. Jedná se o boardshortky z kvalitních materiálů s příměsí konopí a designem od umělce Ozzieho Wrighta. V těch už vás nikdo jen tak nepřehlédne.

 

Plážové typy, které upřednostňují ležernost a beach s partou kamarádů potom ocení kratší boardshortky. Přesně pro tyto příležitosti jsou ideální Quiksilver Everyday Volley či O'Neill Vert či O'Neill Cali. Po dni stráveném na pláži v nich můžete pokračovat rovnou do baru.

Repreve a budoucnost oceánů bez plastů

O výjimečné iniciativě značek Quiksilver a Volcom a jejich kolekci boardshortek vyrobených z recyklovaných plastů jsme psali nedávno. Letošní kolekce boardshortek od Volcom a Quiksilver je totiž skoro celá vyrobena z recyklovaných vláken Repreve. Na jedny boardshortky se v průměru zrecykluje až 5 plastových lahví.

Ochrana prostředí, bez kterého bysme si sporty, které tak milujeme, nemohli představit, se stává důležitou součástí identity značek, které při zrodu těchto sportů stály.

Ať už boardshortky nosíte kvůli jejich skvělým vlastnostem, nebo jako módní doplněk, to nejdůležitější je, že si s nimi dokážete léto užít tak, jak nejlíp umíte.

Quiksilver Surfsilk Panel 18 snapdragon

Plavky Quiksilver Surfsilk Panel 18

Výměna a vrácení zboží

Do 14 dnů od doručení můžeš zboží bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit.

Jak postupovat při výměně nebo vrácení zboží

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk