Zpět

Splitboard Nidecker Escape

Kolekce zima 2024

Konečně si můžeš užít první splitboard z dílny Nidecker. Vychází ze všestranného a výkonného snowboardového modelu Escape a sdílí s ním všechny jeho… detailní popis

14 015 Kč Sleva -20 % 17 519 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní: 14 015 Kč (-0%)

  • Doprava zdarma!
  • Doručíme nejpozději ve středu 24. 4.

ZEZULA club Staň se členem ZEZULA Clubu a získej řadu výhod!

ZEZULA Club

ZEZULA club

ZEZULA Club je věrnostní program pro zákazníky obchodu SNOWBOARD ZEZULA. Každý zákazník, který se zaregistruje, se stává automaticky členem ZEZULA Clubu a může nakupovat levněji a využívat exkluzivní klubové výhody:

  • sleva až 20 % na nezlevněné zboží v eshopu i prodejně
  • levnější doprava
  • nižší hranice dopravy zdarma
  • přednostní vyřízení objednávky
  • akční slevy na již zlevněné zboží
  • sleva na půjčovnu a servis v prodejně SNOWBOARD ZEZULA

Pánský splitboard Nidecker Escape

Konečně si můžeš užít první splitboard z dílny Nidecker. Vychází ze všestranného a výkonného snowboardového modelu Escape a sdílí s ním všechny jeho nejlepší vlastnosti, včetně hybridního prohnutí Camrock. Pro tento split tak nebude problém proplout prašanem, ani vybrat ostré zatáčky. Je obohacen karbonovou výztuhou Pop Carbon a topsheetem Absorbnid, díky čemuž je hravější, reaktivnější a tlumí nežádoucí vibrace. Dopřeje ti tak jistou a zábavnou jízdu v jakémkoli terénu. Lehké jádro oceníš především při stoupání a na zámky Karakoram se budeš moci spolehnout při sjezdu.

Specifikace

  • Premium Sandwich Construction - Další úroveň zvyšující výkon a odezvu, přidáním pokročilých materiálů, jako je Carbon a Kevlar, je deska lepší a pohlcuje nárazy.
  • Standard Camrock - představuje nejlepší kombinaci rocker/camber prohnutí, perfektní pro jezdce, kteří si chtějí vychutnat všechny aspekty snowboardingu. Jednoduché zahájení oblouků a perfektní pocit plutí. Nejlepší hybridní prohnutí na trhu, které je volbou většiny jezdců.
  • N-7000 Base - extrémě houževnatá a trvanlivá skluznice, která poskytuje výjimečný glide
  • Absorbnid Topsheet - inovativní horní vrstva byla vyvinuta, aby absorbovala nechtěné vibrace a umožnila tak hladkou jízdu
  • Karakoram Clip - kvalitní zámky pro jisototu při sjezdu
  • Master Core - Master Core je výsledkem dlouhé historie zkušeností v oblasti materiálů a dřevovýroby. Je to dokonalá harmonie různých dřevních hustot a odrůd (topol, buk, smrk a paulownie), což má za následek vynikající poměr mezi hmotností, výkonem a silným, mimořádně citlivým, lehkým jádrem.
  • SSP Inserts - jsou kompatibilní s každým split vázáním na trhu
  • Triax Plus Fiberglass - Výsledkem rozsáhlého testování je triaxiální laminace pod úhlem 45° ke snowboardu. V kombinaci se skelnými vlákny různé hustoty je dosaženo konzistentního torzního flexu, lepšího popu a lepší odezvy v každém oblouku.
  • Pop Carbon - strategicky umístěná karbonová vlákna pro ještě reaktivnější desku, lepší pop a tuhost
  • Flex 7/10
Splitboard Nidecker Escape 2024

Parametry

156L 159L 162W
Hmotnost jezdce (kg) 65-75 70-85 75-90
Kontaktní hrana (cm) 107 110 113
Šířka špice (cm) 29.7 30 30.9
Šířka středu (cm) 25.5 25.8 26.6
Šířka paty (cm) 29.5 29.8 30.7
Vykrojení (m) 8.2 8.4 8.6
Rozsah postoje (cm) 51-59 51-59 52-60
Set back (mm) 10 10 10
Střední šířka postoje (cm) 55 55 56
Tvrdost 7 7 7

Jak si vybrat splitboard?

Správný postup při výběru splitboardové výbavy je jedním z nejdůležitějších kroků k tomu, abyste si splitboarding užívali na maximum. Proto jsme si pro vás ve spolupráci s #FreerideTV připravili rubriku Jak na to. Dnes vám poradíme jak vybrat splitboard, co na sebe a jak se snažit předejít nepříjemným situacím v horách. Pojďme na to!

 

Splitboarding je sport, který přitahuje stále více lidí. Je to únik z přelidněných středisek a touha po ledovém tichu uprostřed lesa a vrcholků hor. Mnohem více než u ostatních sportů je ale u splitboardingu velmi důležitá správná výbava. Ta vám totiž může zachránit i život. Kromě samotného splitboardu a vázání patří mezi nezbytnou část výbavy puky, stoupací pásy, hůlky a vybavení pro lavinovou bezpečnost.

Při začátcích se splitboardingem se bez nich obejdete, ale časem je každý nadšenec ocení. Máme na mysli mačky a železa. Ty se používají zejména v prudkých svazích a při traverzech na zmrzlém povrchu.

Posledním důležitým dílem celé skládačky je správné oblečení a lavinový batoh, který pohodlně pojme vaši lavinovou výbavu. No a jak to celé poskládat a nezbláznit se z toho, s tím vám poradí Dominik ve výše zmiňovaném videu.

Nidecker Escape

Splitboard Nidecker Escape

Výměna a vrácení zboží

Do 14 dnů od doručení můžeš zboží bez udání důvodu vrátit nebo vyměnit.

Jak postupovat při výměně nebo vrácení zboží

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk