♥ Gravity ♥

Novinky

25. ledna 2018 | 0 komentářů

Gravity ja naše srdcovka. Prkna ve špičkové kvalitě a designu, k tomu hromada snowboardových doplňků, oblečení a to vše za lidské ceny. Jaké jsou v letošní kolekci nejsilnější vychytávky?

3 prohnutí snowboardů

Značka slaví příští rok 15 let a tak je jasné, že za tuhle dobu už prošla nemalým vývojem. 3 tipy prohnutí, které se neomezují jen na ty základní, má za výsledek desky, které si nezadají s kvalitou velkých značek.
  • Camber - tuhle klasiku najdete v deskách Adventure, Cosa, Symbol, Bandit, v dámských pak Electra a Trinity. Nejstabilnější jízda po hraně, přesnost a maximální možná pružnost při odrazu do skoku. All-mountain a prašánek.
  • Cam-Rock - kombinuje to nejlepší z camberu a rockeru v jednom. Volnější jízda díky Rocker zónám, vyšší stabilita po hraně a velký pop díky Camber zónám. Dámský Sublime, pánský Silent a Empatic. Poshredění jak má být.
  • Peanut Camber - silný odraz v popu, stabilita a hravost. Rádi raily nebo boxíky? Pro holky Voayer, pro kluky Madball.
Všechny desky mají 100% dřevěné jádro, jsou opatřeny ABS sidewally, které více chrání hranu před poškozením a jsou už z výroby navoskovaná a připravená na jízdu.

Barevná sladěnost kompletů

Komplety od Gravity se těší velké oblibě. Aby ne, celý set up je vyváženě poskládaný a je možno kombinovat různá vázka a boty, protože se při navrhování myslelo na vše a celá kolekce je tak krásně barevně provázaná. Přečtěte si článek Jak si vybrat komplet »

Flex strapy ti perfektně sednou

Vázka se vyrábějí ve 3 variantách. Pro začátečníky máme základní modely G1, které ti nabídnou dostatečnou podporu, bezkonkurenční a nejoblíbenější G2, které nabízí skvělý komfort, výkon a design, a naprostý strop jsou potom G3 vázka. Lehká konstrukce, anatomie a strapy, co se přizpůsobí botě, jsou lehké a krásně kopírují nohu. Všechny varianty jsou dostupné i v dámském provedení a všechna vázka mají Comfort Toe Strap, který lze zapnout jak přes nárt, tak přes špičku boty.

Je libo boa, fast lace, nebo tkaničky?

Pro pohodlné a hlavně slečny se hodí dva systémy rychlého utahování bot, pro klasiky jsou tu i staré dobré tkaničky. (Více o technologii BOA v článku zde »)

Zabal to do obalu za bezkonkurenční cenu

Na trhu podle našich průzkumů momentálně nenajdete lepší ceny za obaly, než jsou ty od Gravity. Dáte do něj snowboard, vázko, boty, helmu. Do kapsičky pak přidáte nářadí nebo brýle.

Gravity myslí i na údržbu a servis

Druhá generace žehliček, vysoušeče za bezkonkurenční cenu obohacené o UV záření, které ničí bakerie, nářadí, náhradní díly, gripy... Tahle značka myslela na vše. Jak na údržbu se dozvíte zde »

Obleč se do Géčka

Gravity se soustředí především na produkci kšiltovek, čepic a mikin a to i technických, v kolekci najdete i trička, ponožky, podkolenky a nákrčníky. Mikiny v prodlouženém střihu od Gravity jsou už pojem, jsou zkrátka megapohodlné, mají skvělý materiál, a hlavně - vypadá to prostě dobře.

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk