×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Balanční desky Epic

Novinky

17. března 2020 | 0 komentářů

Slyšel jsi už o balance boardingu? Není to jen trénink rovnováhy, který je velmi důležitý u všech sportů, na které se v našem e-shopu zaměřujeme. Mimo jiné si na balančních deskách můžeš užít kopu srandy, o které se ti ani nesnilo.

Nezáleží na tom, jestli surfuješ, lyžuješ, bruslíš, jezdíš na kole, na snowboardu, longboardu nebo se věnuješ jakémukoliv extrémnímu sportu. Epic balanční deska ti pomůže zlepšit rovnováhu a celkovou koordinaci těla a svalů a zároveň na ní zažiješ skvělou zábavu.

Balanční deska není jen pro ty, kteří se věnují aktivně sportům. Procvičovat si rovnováhu může úplně kdokoliv. Využití najde i fanoušek fitness nebo jógy. Je navíc velmi nápomocná při rehabilitaci svalů a kloubů. Její obrovská výhoda spočívá v tom, že trénovat můžeš jak v interiéru, tak venku. Nové triky a rovnováhu si můžeš pilovat kdekoliv a kdykoliv – bez ohledu na to, jaké je venku počasí.

Mrkni na video:

 

Epic balanční desky jsou u nás k dostání v různých designech a tvarech a za super cenu. Vyber si pro sebe ideální model ze pěti sérií – Nature, Wood, Retro, Fitness a Rocker.

Nature série jako pocta Matce přírodě

Desky z řady Nature vzdávají hold přírodě, protože nikde jinde, než v ní samotné lepší rovnováhu nenajdete. Všechny tvary a grafické motivy série byly pečlivě navrženy tak, aby vás samotný trénink bavil a přinesl vám radost. Právě příroda je místo, kde to všechno začalo, tak pokud chcete i vy opět najít rovnováhu, desky ze série Nature nabízejí hned několik provedení všestranných desek.

    Epic Nature Series

    Epic Nature Series

    3 100 Kč

    Nová Fitness série na kodiční cvičení

    Nová série Fitness je určená především na kondiční cvičení v domácích podmínkách a skvělá průprava pro jakýkoli sport!

    Návrat do dob nedávno minulých s Retro sérií

    Někteří členové Epic crew se narodili v 80. či 90. letech minulého století. Právě proto se rozhodli vzdát hold této éře. Pokud i ty patříš mezi 80's nebo 90's kids, na deskách s barevnou retro grafikou ti to půjde samo! Boombox, Photo a PC zobrazují ikony doby, které se dětem zapsaly do paměti a vydržely tam až dodnes. Zavzpomínej si i ty na staré dobré a bezstrarostné časy a vychutnej si retro rovnováhu.

      Epic Retro Series

      Epic Retro Series

      3 100 Kč

        Epic Retro Series

        Epic Retro Series

        3 100 Kč

          Epic Retro Series

          Epic Retro Series

          3 100 Kč

          Ekologie ztělesněná v sérii Wood

          Planetu a životní prostředí je potřeba si chránit. Svoje o tom ví i značka Epic. Všechny jejich desky jsou proto ekologické a 100% recyklovatelné. A právě na základě myšlenky udržitelnosti vznikla série Wood s prvky surového dřeva. Ta odráží důležitou rovnováhu mezi člověkem a přírodou. Vybírat můžeš z modelů Dark Oak nebo Blow!

            Epic Wood Series

            Epic Wood Series

            3 100 Kč

              Epic Wood Series

              Epic Wood Series

              3 100 Kč

              Série Rocker pro milovníky extrému

              Balanční desky z Rocker série byly vyvinuté speciálně pro ty, kdo chtějí svoje balancování posunout na vyšší úroveň. Perfektně se hodí jak pro SNOW a SURF nadšence, tak i pro ty, kterým už klasický balance board nestačí. Desky Wings Rocker a Ursa Rocker jsou mimořádně rychlé a pohyblivé. Vhod ti přijdou především v momentě, kdy děláš různé balance boardové triky. Jednoduše stvořené pro ještě epičtější balanc!

                Epic Rocker Series

                Epic Rocker Series

                3 100 Kč

                Další články z kategorie Novinky

                Kalendář akcí

                Detailní kalendář »

                Přihlásit se

                Nepamatuji si heslo

                nebo

                Registrace

                Jazyk